10/6/2015 ISTE 2015



## **Certificate of attendance for**

Name Kara Lee

Organization

Registration # 14066487

Digital Passport: Digital Safety for Elementary School Kids (Sponsor Activity) Monday, June 29, 10:30-10:45 am	0.25 hours
Amazing Chrome Apps and Extensions to Enhance Teaching & Learning (BYOD) Monday, June 29, 12:45-1:45 pm	1 hour
Tuesday Keynote with Jack Gallagher (Keynote) Tuesday, June 30, 9:00-10:15 am	1.25 hours
Chrome Extensions that will Impact Your Classroom (BYOD) Tuesday, June 30, 10:45-11:45 am	1 hour
Tammy's Favorite Technology Tips, Tricks and Tools (Lecture) Tuesday, June 30, 2:15-3:15 pm	1 hour
40 Free Mobile Apps Educators Can't Live Without! (Interactive Lecture) Tuesday, June 30, 4:00-5:00 pm	1 hour
Making STEAM Attractive for Girls and Boys (Birds-of-a-feather) Tuesday, June 30, 5:15-6:30 pm	1.25 hours
A Look at GameUp (Sponsor Activity) Wednesday, July 1, 8:30-9:30 am	1 hour
IT Engaged: Build a Technology Support Team People Love! (Lecture) Wednesday, July 1, 10:15-11:15 am	1 hour
Common Core, Professional Learning and the ISTE Standards for Teachers (BYOD)	1 hour
Wednesday, July 1, 1:15-2:15 pm	
Total	9.75 hours

This certificate serves as confirmation of your participation in the ISTE 2015 Conference and Expo in Philadelphia, PA, June 28-July 1, 2015. By signing this document, you are certifying that the information you have provided is accurate and true.

I certify that I attended the specified number of hours in general conference sessions and/or workshops at ISTE 2015.

10/6/2015 ISTE 2015

Attendee signature

Date

The ISTE 2015 Conference and Expo is presented by the International Society for Technology in Education (ISTE). The program comprises submissions from around the world selected by an independent panel of expert local, regional, national, and international reviewers. The program reflects best practices and research to harness the power of technology to improve students' learning. Solutions are proposed for a variety of learning environments, districts, community colleges, educational agencies and university programs.

Thank you for your support of ISTE 2015; we hope to see you at future conferences!

Jennifer Ragan-Fore Senior Director,

Conference & Member Programs

Camilla Gagliolo ISTE 2015

Program Director